Món Esport
Guardiola: “Seguiré duent el llaç groc i si em volen suspendre, d’acord”
  • CA

Per a Pep Guardiola no hi ha res més important que la llibertat dels presos polítics. Ni tan sols la prohibició d’asseure’s en una banqueta per dirigir el seu equip. Després del partit davant el Manchester United de José Mourinho, qui va posar en dubte la legalitat de dur el llaç groc a la solapa de la jaqueta, el tècnic català ha estat molt explícit en la defensa d’aquesta iniciativa: “No pot ser que gent pacífica, sobretot dues persones pacífiques, vagi a la presó per estar en desacord amb un govern. És injust.”

“I encara hi són. Fins que no surtin duré el llaç. I molt bé, em poden suspendre, però hi ha gent a la presó. Ho hem de defensar, només volem votar. Jordi Cuixart i Jordi Sánchez fa més de 60 dies que són a la presó per voler votar i per estar en contra del PP. Si la Premier, la FIFA, la UEFA em volen suspendre, d’acord”, ha reafirmat. 

 

“Els nostres nens, quan creixin, potser no estaran d’acord amb l’Estat. Aniran a la presó? Ho hem de protegir. A la presó hi va gent que ha fet coses excepcionals i això no ha passat”, ha insistit després de vèncer per 1-2 el Manchester United de Mourinho.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa