Món Esport
Guardiola, de groc, torna a defensar els presos: “Estan acusats de delictes que no van cometre”
  • CA
Pep Guardiola, durant la roda de premsa prèvia a la final de la Carabao Cup.
Pep Guardiola, durant la roda de premsa prèvia a la final de la Carabao Cup. | Manchester City

Pep Guardiola mai no oblida els presos polítics catalans. El tècnic català aprofita, sempre que pot, la repercussió mediàtica d’un esport com el futbol per denunciar la injusta situació que pateixen els dirigents polítics catalans, el judici contra els quals va començar el dilluns de la setmana passada a Madrid. Només dos dies després de lluir el llaç groc en un partit de la Champions League, el de Santpedor ha tornat a defensar els presos en la roda de premsa prèvia a la final de la Carabao Cup.

 

Aquestes han estat les paraules d’un Guardiola que vestia un jersei completament groc: “Quan vaig veure el que va passar fa un any no podia imaginar que un any després encara serien en presó preventiva. El judici tira endavant i els últims dies he pogut veure com alguns dels nostres polítics han tingut l’oportunitat de fer les seves declaracions. Han demostrat que han estat acusats de delictes que realment no van cometre. Espero que el judici demostri què va passar i puguin tornar amb les seves famílies. Espero que puguin tornar a fer la seva vida normal“. 

 

 

Manchester City i Chelsea, que aquest divendres ha sabut que la FIFA l’ha sancionat durant dos finestres de mercat sense fitxar, s’enfrontaran a Wembley aquest diumenge (17.30 hores). En el darrer precedent entre mancunians i londinencs, els citizens es van imposar per un clar 6 a 0.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa