Món Esport
Granell, perseguit i insultat per l’espanyolisme després de recordar els presos
  • CA
Àlex Granell, durant un partit del Girona.
Àlex Granell, durant un partit del Girona. | Europa Press

Ser futbolista d’elit i posicionar-te a favor de la llibertat dels presos polítics catalans no és en va a Espanya. Al país no agrada que un jugador de primer nivell expressi la seva indignació amb els drets fonamentals que s’estan vulnerant als dirigents polítics, especialment si aquest és català. Ara fa menys d’una setmana, el capità del Girona, Àlex Granell, va declarar que el triomf al Bernabéu era “una manera de mostrar el nostre suport cap a tots els polítics que estan essent jutjats injustament”. L’espanyolisme, que se n’ha adonat que hi ha més enemics per a ells que Gerard Piqué i Pep Guardiola, no ha reaccionat gens bé.

 

 

Només cal veure les reaccions a una publicació a Twitter del programa El Chiringuito de Jugones: “El tonto de turno”, “Un motivo más para que descienda el Gerona”, “Mezclar deporte y política es un error garrafal. Y siendo capitan,aun más. Soy catalan”, “Ojalá se parta tibia peroné mínimo” són les respostes més respectuoses de la piulada del mitjà de comunicació.

 

La qüestió, però, no ha acabat aquí. El setge ha tingut continuïtat als diferents perfils de Granell. En cadascuna de les fotos que ha publicat a Instagram després de posicionar-se al costat dels presos polítics el passat cap de setmana, l’espanyolisme hi ha afegit comentaris despectius i insults. N’hi ha alguns de més respectuosos que d’altres, però en línies generals tots són força desagradables i difuminen els missatges de suport que li envien tots els afeccionats catalans i del Girona. Aquests han arribat a denunciar els insults, però la xarxa social no ha fet res al respecte: “He vist que després de reportar a Instagram m’han dit que no incompleix cap norma. Doncs endavant amb els insults”.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa