Món Esport
Granell, capità del Girona, dedica el triomf contra el Madrid als presos polítics
  • CA
Granell i Marcelo, durant el Madrid-Girona.
Granell i Marcelo, durant el Madrid-Girona. | Europa Press

Àlex Granell estima Catalunya. Ho ha deixat clar en una entrevista a MónEsport, en què assegura que per a ell és un somni debutar amb la selecció catalana absoluta, i ho ha tornat a deixar ben clar després de la victòria del Girona al Santiago Bernabéu. Als micròfons de Catalunya Ràdio, el capità gironí ha declarat que “el triomf a Madrid és una manera de mostrar el nostre suport amb tots els polítics que estan essent jutjats injustament”.

 

És la primera mostra de suport d’un futbolista català d’elit cap als dirigents polítics catalans que estan sent jutjats des de la setmana passada a la capital d’Espanya. Fins al moment, els aficionats catalans només havien rebut mostres de suport de jugadors bascos com Asier Illarramendi. La victòria contra el Madrid a Montilivi la temporada passada va passar en un moment polític delicat pel país i, avui, amb els polítics també vivint una situació delicada, poder guanyar al Bernabéu era important“.

 

“Molts futbolistes som de la terra, estimem Catalunya i patim per tot el que està passant”, ha sentenciat Granell, que ha tornat a aprofitar un triomf davant el Madrid per reivindicar els presos polítics. En relació al partit, el capità ha assegurat que “tenim un grup de futbolistes valents i admirables, que estimen el club. En els pitjors moments és quan hi ha més unió. Per això surten segones parts com les d’avui. Crec que és per aplaudir la manera com hem competit“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa