El Girona rebutja la sentència i demana la llibertat dels presos “sense límits ni condicions”

El club blanc-i-vermell considera "que la judicialització del conflicte no resoldrà la situació, que requereix d'una solució política"

El Girona FC ha rebutjat aquest dilluns la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem, ha demanat una solució “política” allunyada de la justícia i ha apostat per un procés de “diàleg i negociació”. “El club, que s’ha manifestat sempre com un defensor de la llibertat d’expressió i a favor del dret a decidir, vol expressar el seu rebuig a la sentència. Considera que la judicialización del conflicte no resoldrà la situació, que requereix d’una solució política“, ha emès el club català en un comunicat.

En aquest sentit, el Girona ha sol·licitat l’obertura d’un procés de diàleg i negociació entre totes les parts “sense límits ni condicions”. “Aquest procés, que haurien de liderar les institucions del país, ha d’incloure també l’alliberament dels líders cívics i polítics condemnats, empresonats injustament des de fa dos anys”, ha demanat l’entitat. “El Girona FC vol fer extensiva la seva solidaritat amb les famílies dels presos polítics -Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, que ja han sofert durant dos anys la seva absència“, conclou el comunicat.

Més informació

Nou comentari