Món Esport
Eusebio: “Volem donar-li una alegria a la nostra afició”
  • CA
Eusebio Sacristán, durant un partit del Girona. | EFE

“A Barcelona ja vam demostrar que podíem puntuar. Per què no hem de poder fer-ho demà? Si fem les coses com en el partit de la primera volta (2-2), tindrem les nostres opcions”, ha insistit a remarcar Eusebio Sacristán en la roda de premsa prèvia al derbi contra el Barça d’aquest diumenge (16.15h, beIN LaLiga) a l’Estadi Municipal de Montilivi. Els blanc-i-vermells acumulen fins a nou partits consecutius sense conèixer la victòria, però el tècnic val·lisoletà continua confiant cegament en uns futbolistes que, “amb l’ajuda de la nostra gent i amb la il·lusió de tots plegats”, intentaran “compensar els mals resultats” de les darreres setmanes.

 

“És un partit especial. Hem de treure forces d’on sigui per mostrar una bona imatge”, ha afegit Eusebio en aquest sentit. “Per la nostra gent, és un partit molt bonic. Fa molt poc temps que la ciutat de Girona pot dir que s’enfronta a clubs com el Barça. Volem donar-li una alegria a la nostra afició”, ha emfatitzat l’exentrenador del filial culer.

 

Les declaracions d’Eusebio prèvies al Girona-Barça

 

PLAGA DE LESIONS

“No hi trobo cap explicació. No tenim motius per creure que fem les coses malament. Intentem prevenir els problemes, mantenir els ànims i transmetre una energia positiva”.

 

COPA DEL REI

“Tot i les lesions de Doumbia i Borja, no em penedeixo de jugar els quarts de final de la Copa del Rei. Estem creixent com a equip”.

 

BAIXA DE BORJA GARCÍA

“És un jugador molt important per nosaltres. La seva incidència en el joc és significativa, però hem de mirar cap endavant”.

 

SUBSTITUT DE BORJA GARCÍA

“L’opció més defensiva potser és posar l’Àlex Granell; la més natural, en Seung-Ho Paik, i la més ofensiva, un perfil més atacant com el del ‘Choco’ Lozano o el de l’Àlex Pachón”.

 

MIAMI

“Donàvem suport a la idea d’anar als Estats Units. Estàvem disposats a anar-hi, però no puc negar que, ara que estem vius a la Copa, això ens hauria afectat pel poc descans. El fet de no haver-hi d’anar ens permet afrontar el partit en millors condicions”.

 

BARÇA

“Continuen fent les coses molt bé. Tenen un joc molt regular i molt estable, i sabem que ens serà molt complicat puntuar. Espero un Barça molt motivat”.

 

BAIXA D’OUSMANE DEMBÉLÉ

“Els aporta desequilibri i els dona molta profunditat, però en el seu lloc hi sortirà un altre jugador que segur que intentarà posar-nos les coses difícils”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa