Món Esport
Eusebio: “L’expulsió de Bernardo ha condicionat el partit”
  • CA
Eusebio Sacristán, durant el derbi entre el Girona i el Barça. | EFE

Indignat amb l’actuació del col·legiat asturià Pablo González Fuertes, Eusebio Sacristán ha insistit en lamentar que l’expulsió de Bernardo Espinosa per doble amonestació “ha condicionat totalment” el derbi d’aquest diumenge entre el Girona i el Barça (0-2). “No sé què hauria passat, però estàvem competint molt bé. Els hi estàvem creant dificultats, però l’expulsió ha estat una llosa massa gran”, ha emfatitzat el tècnic blanc-i-vermell, “dolgut” perquè l’àrbitre “hauria d’haver sospesat més la decisió de deixar-nos amb un futbolista menys en un partit així. Em sembla una decisió que no té cap consistència”.

 

Amb tot, malgrat que el Girona ha enllaçat el desè partit consecutiu sense guanyar, Eusebio ha destacat que “no els hi puc retreure res als meus jugadors. Estic orgullós de la feina que fan en cada partit. Portem moltes setmanes sense aconseguir la victòria, però estem fent tot el que està a les nostres mans. Hem de continuar així. I aixecar-nos el més ràpid possible per començar a pensar en el proper partit”, ha remarcat l’entrenador val·lisoletà, content per “les bones sensacions que transmet l’equip” i perquè el Girona “ha plantat cara” al Barça.

 

En aquest sentit, Eusebio ha subratllat que ara l’equip s’ha de centrar “al 100%” en el partit de Copa de dijous contra el Reial Madrid. “Tenim opcions de passar a semifinals, de fer història. No podem deixar passar aquesta oportunitat. Lluitarem fins al final”, ha apuntat Eusebio.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa