Món Esport
Els treballadors del Reus denuncien el club per impagaments
  • CA
Xavi Bartolo, durant un entrenament del Reus. | CF Reus Deportiu

Aquest dimecres, els tècnics i la resta d’empleats del Reus Deportiu han confirmat que se’ls ha acabat la paciència i que han denunciat col·lectivament el club per impagament al jutjat social del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Els treballadors fa cinc mesos que no cobren tot i l’entrada dels nous inversors, dels quals no en tenen notícies, i també han demanat l’extinció dels seus contractes, ja que malgrat no cobrar, han d’ocupar cada dia el seu lloc de treball.

 

“No només no ens han pagat les cinc nòmines que ens deuen, sinó que tampoc ens han donat símptomes que això passi. No hi ha més hagut opció que denunciar. Ja hem aguantat suficient i el que més ens dol és que no han complert el que ens van prometre en arribar. Tots vam confiar molt i ens vam il·lusionar, però tot té molt mala pinta“, ha explicat al diari AS l’entrenador Xavi Bartolo.

 

Més males notícies per a Clifton Onolfo, Russell Platt i companyia, que el passat 28 de gener van saber que el Reus havia estat expulsat tres anys de les competicions professionals, s’enfronten ara a una denúncia que, no obstant això, ja estava prevista abans que US Real State Investment entrés a l’accionariat de l’entitat catalana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa