Els millors entrenadors catalans, passat i present de l’Espanyol

Èxit blanc-i-blau a la gala de la Federació Catalana de Futbol: Rubi i Sergio González han rebut el premi que els distingeix com als millors entrenadors catalans del curs passat

Rubi i Sergio González, millors entrenadors catalans de la temporada 2017/18.

Rubi i Sergio González, millors entrenadors catalans de la temporada 2017/18. | RCD ESPANYOL

La pedrera blanc-i-blava està d’enhorabona. Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, actual entrenador de l’Espanyol i extècnic del filial, i Sergio González, preparador del Valladolid i exentrenador blanc-i-blau, han rebut aquest dimarts el premi que els distingeix com els millors entrenadors catalans del curs passat. La Federació Catalana de Futbol els ha lliurat aquesta tarda el distintiu, que els acredita com a millors entrenadors, just per sobre de Robert Martínez i Pep Guardiola, tercer i quart respectivament.

 

Més enllà de l’inici de curs meteòric de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ amb l’Espanyol, el jurat valora l’ascens que va aconseguir el tècnic de Vilassar de Mar amb l’Osca i, d’altra banda, pel que fa a Sergio González, la Federació també valora la seva tasca al capdavant d’un Valladolid que va catapultar a la Primera Divisió.

 

Èxit del planter blanc-i-blau

 

Els premis no només passen per les banquetes. La Federació Catalana de Futbol també ha volgut premiar la jugadora del femení, Maria Llompart. La barcelonina, de 17 anys, ha estat escollida com la jugadora amb més projecció del futbol català amb més de la meitat dels vots. Finalment, Gerard Moreno, jugador de l’Espanyol la passada temporada, ha quedat just per darrere d’Àlex Granell en la votació del millor jugador català de l’any passat.

Nou comentari