Món Esport
El Reus hauria pagat a una empresa de Laporta i Oliver abans que als futbolistes
  • CA
Joan Oliver, durant la roda de premsa d’aquest dissabte. | EFE

Més novetats sobre la greu situació econòmica que va posar punt final a la trajectòria esportiva del primer equip del Club de Futbol Reus Deportiu i ara amenaça la del filial, els jugadors del qual segueixen sense cobrar les nòmines pendents. Segons la Cadena SER, Joan Oliver va liquidar un deute el passat mes de juliol amb l’empresa Core Store SL, que pertany a Joan Laporta i que té la mateixa seu social que altres empreses administrades per l’expresident del Barça i alguns socis com Rafael Yuste, Xavier Sala-i-Martín i el mateix Oliver.

 

Sempre segons el mateix mitjà, el Reus, que patia (i pateix) molts problemes econòmics, tenia deutes amb una dotzena d’empreses més i no pagava els seus futbolistes, va decidir pagar 300.000 euros a Laporta i companyia, que encara reclamen 700.000 euros més. Oliver, que no s’ha pronunciat públicament, però en l’esfera privada ha declarat que té la intenció de retornar els diners que deu a Core Store SL.

 

D’altra banda, aquest dimarts el Club de Futbol Reus Deportiu ha presentat concurs voluntari de creditors als jutjats de Tarragona, on ha acreditat un passiu i actiu inicials, respectivament, de 7.868.241,52 i 5.403.372,11 euros. El jutjat mercantil de Tarragona serà l’encarregat de la tramitació del d’aquest, a través del qual els nous propietaris nord-americans podran solucionar els deutes i encarar els pagaments pendents.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa