Món Esport
El Lleida Esportiu i l’Uni Girona s’adhereixen a la vaga general
  • CA
Les jugadores de l'Spar Citylift Girona, abans d'un partit.
Les jugadores de l’Spar Citylift Girona, abans d’un partit. | Spar Citylift Girona

Equips com el Barça, el Girona, l’Espanyol o el Nàstic no s’han pronunciat en relació a les protestes contra l’injust judici als presos polítics catalans, però alguns clubs catalans sí que ho han fet. És el cas, per exemple, del Lleida Esportiu, que ha anunciat que se suma a la vaga general convocada aquest 21 de febrer del 2019.

 

“Per aquest motiu, se suspenen les activitats previstes per avui i les oficines del club romandran tancades fins al divendres 22, dia en el qual s’atendrà als socis i públic general de cara al viatge a València, pel partit contra el València Mestalla del pròxim diumenge, de 16.30 a 20.30 hores”, ha informat l’entitat lleidatana mitjançant un comunicat.

 

A més del Lleida Esportiu, l’Spar Citylift Girona també s’ha adherit a la vaga general i les seves oficines, per tant, “romandran tancades”. Cal recordar que les gironines van aconseguir una remuntada majestuosa davant el KSC Szekszárd hongarès, després de guanyar per 80 a 73 en una pròrroga agònica al Pavelló de Fontajau, i es va classificar per als quarts de final de l’Eurocopa femenina.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa