Món Esport
El filial del Reus amenaça amb mesures dràstiques si no es resolen els impagaments
  • CA
Els jugadors del filial del Reus, abans d'un partit.
Els jugadors del filial del Reus, abans d’un partit. | @ReusBCambrils

El calvari del CF Reus Deportiu encara no ha acabat. Malgrat que els jugadors del primer equip ja van abandonar l’entitat a la recerca d’una vida plàcida després de molt temps de patiment, els futbolistes i treballadors del filial del club tarragoní (Reus B Cambrils, que milita al grup V de la Tercera Divisió espanyola) encara segueixen patint les conseqüències de la pèssima gestió de Joan Oliver.

 

Els professionals del filial, no obstant això, han dit “prou” i han emès un comunicat en el qual amenacen a adoptar “mesures dràstiques” si abans d’aquest divendres 22 de febrer no tenen “constància justificada amb la documentació oportuna” que han rebut o rebran totes les nòmines pendents. Els jugadors fa cinc mesos i mig que no cobren, situació que titllen de “lamentable” i “insostenible”.

 

A més, futbolistes i treballadors asseguren que, encara que el culpable del problema és Oliver, la situació no s’ha resolt amb l’arribada dels nous propietaris tot i que aquests els van prometre “treballar pel bé de l’entitat”. “Estem exactament en la mateixa situació”, denuncien. Alguns van demanar abandonar el Reus B Cambril abans que es tanqués el mercat d’hivern, però se’ls hi va negar al mateix temps que excusaven els impagaments amb “endarreriments en tots els procediments burocràtics que havien de realitzar”.

 

En la darrera reunió, els nous propietaris van prometre que aquesta setmana s’abonarien “totes les nòmines pendents a tots els integrants de la plantilla”, però a dimecres encara no hi ha notícies positives en aquest aspecte. La paciència d’un equip que està competint amb integritat a la Tercera Divisió (és setè, a només sis punts de les posicions de promoció d’ascens) ja té data de caducitat: el pròxim divendres 22 de febrer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa