Món Esport
El CE Europa condemna l’aplicació de l’article 155
  • CA

Tal i com va fer el Barça el mateix dissabte, poques hores després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola per part del govern presidit per Mariano Rajoy, el Club Esportiu Europa també ha volgut emetre un comunicat i donar tot el suport a les institucions catalanes intervingudes per l’Estat.

L’Europa, també caracteritzat per situar-se al costat del poble de Catalunya al llarg de la seva història, critica durament “la intervenció per la força contra les persones i institucions representatives del mandat democràtic expressat a les urnes” i expressa el “compromís ferm amb la democràcia i la defensa de les institucions escollides lliurement pel poble”.

 

 

El comunicat

 

“El Club Esportiu Europa, tal com ha fet en anteriors comunicats recents, reforça el seu compromís ferm amb la democràcia, la defensa de les institucions escollides lliurement pel poble català i rebutja, d’arrel, tota intervenció per la força contra les persones i institucions representatives del mandat democràtic expressat a les urnes.

 

Tal com recull la declaració universal dels drets humans, “la voluntat del poble és la base de l’autoritat del poder públic” (Article 21.3). Fidel a la seva història, el CE Europa està i estarà al costat d’aquells representants públics que hagi escollit democràticament el poble català.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa