Món Esport
El català Robert Martínez segueix fent història amb Bèlgica
  • CA

Els futbolistes abandonen les concentracions amb les seves seleccions i els clubs comencen a recuperar efectius després de la segona aturada de la temporada. La nova jornada de partits entre combinats nacionals ha acabat amb una gran notícia per al català Robert Martínez, entrenador de Bèlgica: els Diables Vermells seran líders en solitari del Rànquing FIFA per primer cop en la seva història.

 

 

Així ho ha avançat el periodista Alexis Martín-Tamayo a través del seu perfil de Twitter, el famós MisterChip (@2010misterchip). L’usuari ha anunciat que l’entitat que regeix el futbol mundial publicarà el 25 d’octubre una llista que segueix considerant Espanya la novena millor selecció del món (la derrota contra Anglaterra no l’ha fet baixar posicions. La campiona del Mundial de Rússia, França, serà la segona classificada i el Brasil, que aquest dimarts va guanyar per la mínima l’Argentina, es mantindrà en tercera posició. L’albiceleste cau al dotzè lloc, mentre que l’Uruguai de Luis Suárez passa del cinquè al sisè. Segueix el declivi d’Alemanya, que veu com la FIFA considera que tretze equips són millors que el seu combinat nacional.

La selecció belga, durant l'amistós contra Holanda del pròxim 16 d'octubre.

Cal recordar que Robert Martínez ja va aconseguir una històrica tercera posició a la Copa del Món del 2018, competició que va consagrar Bèlgica a l’elit del futbol. Els belgues van sorprendre a Rússia i el Rànquing FIFA segueix premiant un conjunt que ha deixat de ser una promesa per convertir-se en realitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa