Món Esport
El capità del Barça d’handbol ataca Nieto per negar les càrregues policials de l’1-O
  • CA
Victor Tomás
Víctor Tomás, durant un partit amb el Barça Lassa | VICTOR TOMÁS

Víctor Tomàs, capità de la secció d’handbol del Barça, no ha tingut mai cap problema a posicionar-se a favor de la llibertat dels presos polítics, la situació dels quals “no s’aguanta per enlloc”. Ho ha fet en més d’una ocasió, encara que la repercussió de les seves paraules no hagi estat la mateixa que la de les d’Àlex Granell i Gerard Piqué, els dos futbolistes de renom que han carregat contra la repressió de l’Estat contra els dirigents polítics catalans.

 

 

El capità del Barça d’handbol ha tornat a aprofitar les xarxes socials per carregar contra el judici al procés. Víctor Tomàs, molt pendent del que està passant aquests dies al Tribunal Suprem, s’ha fet ressò de la declaració com a testimoni de José Antonio Nieto, el llavors Secretari d’Estat de Seguretat que aquest dilluns va negar que l’1-O hi hagués càrregues policíaques contra el poble català (que l’únic que volia era exercir el seu dret a vot en el referèndum aprovat i convocat pel Parlament de Catalunya). “No hi va haver càrregues policials? S’ha acabat el judici, senyoria”, ha piulat el jugador blaugrana.

 

Nova demostració que l’esport català no deixa de banda els presos polítics. Dins i fora dels terrenys de joc, els esportistes de Catalunya estan manifestant el seu suport als dirigents polítics i activistes que estan sent jutjats injustament a Madrid. La societat catalana està molt pendent del que passa a la capital d’Espanya i diferents jugadors no en volen quedar-se al marge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa