Món Esport
El Barça comença la defensa de la Copa de la Reina amb autoritat (2-0)
  • CA
Les jugadores del Barça celebren un dels gols que han marcat contra l'Espanyol.
Les jugadores del Barça celebren un dels gols que han marcat contra l’Espanyol. | FC Barcelona

El Barça comença la defensa del títol de la Copa de la Reina amb un cop de puny sobre la taula. Les de Fran Sánchez han superat l’Espanyol amb un còmode 2-0 en els vuitens de final i han segellat el passi per a la següent fase. Alexia Putellas i Toni Duggan han marcat els gols blaugrana a la primera part d’un matx que s’ha disputat en un Miniestadi força ple (1.706 espectadors).

 

El conjunt blaugrana arribava amb la inèrcia positiva i la moral ben alta després de dos triomfs importants en la competició de la regularitat, contra l’Atlètic de Madrid i la Reial Societat. Les culers s’han reenganxat a la lluita pel títol de Lliga i, aquest diumenge, han enviat en orris el bon moment de l’Espanyol, que també encadenava dues victòries consecutives que li van permetre acomodar-se a la zona tranquil·la de la classificació. En una edició de la Copa de la Reina que ha començat aquest cap de setmana, el Barça ha aconseguit imposar la seva autoritat des del primer moment i ha fet valer la superioritat que se li pressuposava.

 

Amb el tercer derbi català de la temporada contra l’Espanyol, tots ells saldats amb victòria blaugrana (0-3 a la Lliga i 7-0 a la Copa Catalunya), el Barça comença amb bon peu una Copa de la Reina renovada, que per primera vegada inclou els 16 equips de la Lliga Iberdrola. Les culers es classifiquen per als quarts de final després d’aquesta eliminatòria a partit únic, quelcom que ha dotat de molta més emoció la primera ronda de la competició i ha demostrat que, en algunes coses, el futbol femení és més pioner que el masculí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa