Directius de la FCF se senten enganyats

Demanen que la Federació Catalana emeti un comunicat aclarint els fets i desvinculant de tota responsabilitat les persones que ho desconeixien

 

Directius de la Federació Catalana de Futbol que apareixen amb nom i cognom entre els implicats en l’escàndol de falsificació de documents de clubs per assegurar-se més vots favorables a les darreres Assemblees Generals diuen sentir-se enganyats pels seus companys de la Federació. Segons ha pogut saber El Món, aquestes persones asseguren que desconeixien que el procediment era il·legal i denuncien que després de l’article publicat per aquest mitjà el seu nom ha quedat tacat.

Aquests directius volen que la Federació Catalana emeti un comunicat aclarint els fets i desvinculant de tota responsabilitat les persones que s’han sentit afectades. Tanmateix, demanen responsabilitats a les persones que han organitzat aquesta trama de falsificacions.

 

Segons la informació a què ha pogut accedir El Móndiversos directius, delegats i subdelegats territorials, treballadors de l’FCF i algun entrenador s’han fet passar, en les Assemblees dels anys 2012, 2013, 2014 i 2015 per presidents o vicepresidents de clubs amb la majoria dels quals no hi tenien, ni hi tenen, cap relació directa. El Món ha tingut accés a més de 120 actes (un mínim de 51 falsificades) utilitzades per accedir a les Assemblees amb dret de vot, uns documents que confirmen la tupinada duta a terme pels gestors de la federació catalana en els darrers anys.

Nou comentari