Món Esport
Del Bosque: “Visc amb dolor el judici de l’1-O”
  • CA

Vicente del Bosque no ha volgut opinar sobre el judici als presos polítics, però sí que ha manifestat que l’està vivint “amb dolor”, en una entrevista al Tu Diràs de RAC1. L’exseleccionador espanyol ha assegurat que li agradaria que això “no estigués passant” i ha optat pel diàleg com a mesura de solució d’un conflicte que és polític.

 

“Segueixo el judici però no vull opinar perquè no tinc per què posicionar-me. Estic vivint el judici amb una mica de dolor, ja que m’agradaria que això no estigués passant“, ha començat valorant. “M’agradaria que tots ens escoltéssim més els uns als altres i que tinguéssim un tarannà més cordial, més d’unir que de separar. Al final, no triem on naixem: jo vaig néixer a Salamanca, un altre a Girona… i crec que no hi ha gaires diferències entre uns i altres”, ha seguit valorant del Bosque.

 

“No vull entrar més en la qüestió. Sé que el futbol no és molt important però sí que seria dolent pel nostre esport que hi hagués una separació“, ha sentenciat l’exseleccionador espanyol en la conversa amb Roger Saperas, durant la qual també ha valorat altres assumptes com el paper de Gerard Piqué a la selecció espanyola, el duopoli Messi-Cristiano o el rendiment de Santiago Solari al Reial Madrid.

 

L’entrevista de Vicente del Bosque a ‘RAC1’

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa