Món Esport
Dani Barcon, nou cap d’Esports de ‘TV3’
  • CA

El realitzador Dani Barcon ha estat nomenat aquest dimecres nou cap d’Esports de TV3. Barcon, fins ara cap de realització dels continguts d’Esports de Televisió de Catalunya, pren el relleu a Bernat Soler, que tanca a petició pròpia aquesta etapa al capdavant de la redacció d’Esports de TV3, i que continuarà a la narració dels partits del Barça a Catalunya Ràdio, a La Transmissió d’en Torquemada (laTdT). Com a responsable dels continguts esportius, Barcon liderarà la transformació del canal Esport3, els continguts i la difusió de la marca Esport3 en l’àmbit digital i l’àmbit dels continguts esportius a TV3, alhora que impulsarà la innovació a través de noves fórmules de producció, en coordinació amb la resta de l’equip de direcció de TVC.

Daniel Barcon Martínez (Maracaibo, Veneçuela, 1969) és creador, director i realitzador de programes de televisió, format en Imatge a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, en Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i en Disseny gràfic a l’Escola Llotja. Especialista en imatge i so, es va incorporar al departament d’Esports de TVC l’any 1992, on ha desenvolupat, a més, funcions de cap de secció. Des de fa cinc anys, ha estat el cap de Realització dels continguts d’Esports. Ha estat el creador, director i realitzador de la sèrie de documentals de temàtica esportiva Marcats, i dels programes Zona Zàping i No tenim vergonya, entre d’altres.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 07, 2020 | 22:44
    Ramon octubre 07, 2020 | 22:44
    L'únic programa de TV3 que es pot veure és el de Francesc Garriga i Laia Tudel. Suposo que és precisament per aquesta raó, que el tripartit ja el té en el punt de mira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa