Món Esport
Christian Garcia renuncia a la direcció d’Esports de la CCMA
  • CA

Christian Garcia ha renunciat al càrrec de director d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), al qual va ser nomenat el maig del 2017. Segons ha informat l’ens públic a través d’un comunicat, Garcia deixarà d’exercir les seves funcions el pròxim 1 de juliol, quan serà efectiva la seva renúncia “per motius personals”.

La dimissió del director d’Esports de la CCMA arriba unes setmanes després de la polèmica al voltant del documental El cas Rosell, centrat en l’experiència de l’expresident del Barça a la presó i emès el 17 de maig a TV3. El contingut es pot visualitzar a través d’aquest enllaç. Víctor Lavagnini, el responsable del documental, va retirar la seva firma de la peça periodística després de l’eliminació d’un fragment sobre una interlocutòria dictada per la jutge Carme Lamela, quelcom que el comitè professional de la televisió pública catalana no va considerar com a censura.

El pròxim divendres, en principi, Garcia hauria de comparèixer a la comissió de control del Parlament de Catalunya per donar explicacions sobre l’edició del documental, ja que així ho han demanat, mitjançant la signatura d’una petició, tots els grups parlamentaris.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa