Món Esport
Catalunya s’enfrontarà a Veneçuela el 25 de març
  • CA
Els jugadors de la selecció catalana, abans del partit davant Tunísia. | Jordi Borràs

El pròxim partit de la selecció catalana de futbol ja té dia i rival. Segons ha avançat RAC1, Catalunya s’enfrontarà a Veneçuela el pròxim dilluns 25 de març, en dates FIFA, si la Reial Federació Espanyola de Futbol no ho evita. A banda del vistiplau de la RFEF, la Federació Catalana tampoc ha desvelat on es diputarà el partit amistós, encara que el Camp d’Esports de Lleida i Montilivi són les dues principals opcions amb què s’està treballant.

 

Aquest passat Nadal, els ciutadans de Catalunya es van quedar, per segon any consecutiu, sense poder veure el tradicional partit de la seva selecció. Després que, el 2016, el combinat català empatés a 3 contra Tunísia en el darrer compromís disputat, els afeccionats catalans segueixen sense tenir l’oportunitat de viure una jornada festiva i futbolística en què demostri la qualitat del seu futbol. La nova direcció de la Federació Catalana de Futbol, però, treballa per canviar la situació i està a punt d’aconseguir-ho.

 

Si no es posa cap impediment, Catalunya podrà demostrar el seu nivell contra una selecció a la qual hi sol acudir el lateral dret de l’Espanyol Roberto Rosales. Jhon Murillo, Salomón Rondón, Josef Martínez i Oswaldo Vizcarrondo són alguns dels seus altres jugadors més destacats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa