Món Esport
Catalunya es classifica pels quarts de final del Mundial femení de futbol sala
  • CA
Les jugadores de la selecció catalana celebren la victòria davant França.
Les jugadores de la selecció catalana celebren la victòria davant França. | FCFS

La selecció catalana ha fet un gran pas en el camí iniciat diumenge passat en el Mundial femení de futbol sala. Després de la victòria en el partit inaugural, davant França (3-2), i de la derrota en forma de golejada davant l’Argentina (1-6), les jugadores de la selecció nacional havien d’esperar a una victòria del conjunt albiceleste davant el combinat francès -o un empat- per celebrar la seva classificació per als quarts de final.

La victòria per 6-1 de l’Argentina davant França ha confirmat el pas de Catalunya per a la següent fase del torneig, que segueix tenint Brasil i Colòmbia com les principals seleccions i màximes favorites per aixecar el trofeu el proper diumenge 25 de novembre al pavelló de Balaguer. La mala fortuna per a les futbolistes catalanes apareix, precisament, en aquesta fase dels quarts de final. Com a segona classificada del Grup B, Catalunya se les haurà de veure amb la primera classificada del Grup A, és a dir, el Brasil.

 

La selecció catalana disputarà -dijous- davant les brasileres el primer enfrontament dels quarts, un rival que ja ha demostrat la seva fortalesa en els dos primers partits del Mundial. Brasil ha destrossat els dos conjunts del seu grup: 16-0 davant Taiwan i 13-0 davant Suïssa. Catalunya haurà de treballar de valent si vol ser a les semifinals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa