Món Esport
Catalunya busca supercampió a Sabadell
  • CA
Bartomeu i Delfí Geli, durant l'acte de presentació de la Supercopa de Catalunya.
Bartomeu i Delfí Geli, durant l’acte de presentació de la Supercopa de Catalunya. | EFE

Enmig del tram decisiu de la temporada, la Federació Catalana de Futbol aprofita que el Barça té uns dies de descans per celebrar la quarta edició de la Supercopa de Catalunya, competició a partit únic que es disputa entre els dos millors equips militants a la Primera Divisió espanyola de futbol. Barça, que ja ha guanyat dos cops aquest torneig, i Girona, que hi participa per primera vegada ja que la temporada passada va acabar per davant de l’Espanyol, se citen a la Nova Creu Alta de Sabadell per determinar el rei del futbol català (18.45h / TV3).

 

Josep Maria Bartomeu ha assegurat que el Barça té la intenció de revalidar el títol de campió i que no li farà cap regal al Girona. Valverde, no obstant això, ha deixat fora de la convocatòria els futbolistes més importants (Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto i Vidal) i les forces, sense cap mena de dubte, s’han igualat, ja que Eusebio sí que ha cridat els seus jugadors clau.

 

Stuani, Portu, Bernardo, Pedro Porro i companyia intentaran trencar la mala ratxa contra els blaugrana des que van arribar a l’elit del futbol espanyol. Els gironins s’han enfrontat quatre vegades als culers i només han aconseguit rascar un empat al Camp Nou. La resta, triomfs del Barça. Sigui com sigui, ambdós entrenadors donaran minuts als menys habituals perquè aquests vagin acumulant minuts de joc i se sumin a la causa de cara al tram final de la temporada. Uns ho necessitaran per lluitar pels tres títols i els altres per assegurar la permanència a la Lliga Santander.

 

Convocatòria Barça: Cillessen, Todibo, Malcom, Murillo, Prince, Aleñá, Umtiti, Iñaki Peña, Wague, Guillem, Chumi, Miranda, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Mujica i Kike Saverio.

 

Convocatòria Girona: Iraizoz, Suárez, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas, Raúl Carnero, Roberts, Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia, Pedro Porro, Èric Montes, Valery, Paik.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa