Artur Mas nega haver sondejat Guardiola per ser president de Catalunya

Segons 'El Confidencial', l'expresident de la Generalitat de Catalunya voldria que l'entrenador del City fos la cara visible de Junts Per Catalunya de cara a les pròximes eleccions autonòmiques

Aquest dilluns, El Confidencial va assegurar que Artur Mas havia pensat en Pep Guardiola per liderar la candidatura de Junts Per Catalunya de cara a les pròximes eleccions autonòmiques catalanes. El mitjà de comunicació en qüestió, que citava fonts del PDeCAT i de l’entorn de Carles Puigdemont, apuntava que l’expresident de la Generalitat de Catalunya volia que l’entrenador del City fos la cara visible del seu partit de cara a uns comicis que encara no tenen data. Sempre segons el mateix mitjà, l’objectiu de Junts per Catalunya era el de refrescar la seva imatge per revertir les enquestes actuals, que col·loquen Esquerra Republicana com a principal força independentista. La informació d’El Confidencial recordava que, a principis de setembre, Artur Mas va declarar que “tinc un candidat al cap, algú que no té tanta tradició política”.

Un dia després, Artur Mas ha aprofitat una entrevista a RAC1 per desmentir la informació ja que, segons el seu parer, “a un amic no li pots fer aquesta proposta”. “No l’he sondejat. No, rotundament. Ni ho penso fer ja que no és la meva funció. Em considero un amic seu, res més”, ha declarat l’expresident de Catalunya. Cal destacar que, encara que la filtració d’El Confidencial fos certa, les possibilitats que la proposta tirés endavant eren força baixes. Cal recordar que el de Santpedor va assegurar, el juny del 2019, que “no vull ser president de res, no en tinc ganes”. “No estic preparat per fer política perquè no en sé. Sempre he pensat que els que han d’estar allà han de ser gent preparada. El nivell ha de ser el més alt possible“, va argumentar.

Més informació

Comentaris

  Ramon Octubre 21, 2019 2:36 pm
  Només li retrec una cosa a Guardiola: Open Arms.
  gerard de sarria Octubre 21, 2019 3:00 pm
  Aquest es pensa que en Guardiola és idiota...
  jaum Octubre 21, 2019 3:45 pm
  ho seria
  Abend Octubre 21, 2019 4:21 pm
  Això ja ho va dir l'Ekáizer. Artur, no vagis d'estadista que ja s'ha vist què ets i ho has demostrat sobrerament.

Nou comentari