Artadi: “El Catalunya-Veneçuela anirà més enllà de l’esport i serà reivindicatiu”

La consellera de la Presidència celebra que la Selecció Catalana de Futbol jugui durant una aturada de seleccions FIFA

Recepció institucional del Catalunya-Veneçuela al Palau de la Generalitat.

Recepció institucional del Catalunya-Veneçuela al Palau de la Generalitat. | FCF

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha constatat que el partit del proper dilluns a Girona entre la selecció catalana de futbol i Veneçuela “anirà més enllà” de l’esport i de la competició i tindrà “un punt de reclamació i de reivindicació”. En un acte al Palau de la Generalitat, ha lamentat que Catalunya segueixi jugant partits amistosos i no pugui participar en competicions oficials.

 

En tot cas, en els “moments complicats” que viu Catalunya, s’ha mostrat convençuda que hi haurà un “lligam molt especial entre l’afició i la selecció” el pròxim dilluns. També ha remarcat que és molt important que aquest partit es jugui en la finestra de dates FIFA i no un 28 de desembre. “Això ajuda els jugadors, la selecció i l’afició“, ha dit. També ha subratllat que si es revisa la trajectòria de la Selecció Catalana, Veneçuela és un dels millors rivals, també perquè pocs dies després s’enfrontarà amb Argentina. 

 

Per la seva part, el cònsol de Veneçuela a Barcelona, Ricard Capella, ha desitjat que el partit serveixi perquè els dos partits es “foguegin, es coneguin” i també perquè Europa conegui els jugadors veneçolans i puguin tenir oportunitats aquí. També ha donat les gràcies a Girona i s’ha mostrat convençut que la ciutat els rebrà molt bé. 

Nou comentari