Món Esport
Andreu Subies: “És informació no ordenada, molta no correcta”
  • CA

 

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha desmentit que la Federació hagi comès cap irregularitat pel que fa a les informacions publicades en aquest mitjà, sobre la falsificació d’actes de clubs per assegurar-se i obtenir més vots favorables a les propostes de la junta directiva. Subies, a qui han preguntat si diria que és falsa la informació que publica El Món s’ha limitat a respondre que: “Diria que és informació no ordenada, molta no correcta”.

Subies ho ha negat tot i ha afirmat que “els assembleistes, amb el mandat dels clubs, han vingut a les assemblees amb la normativa vigent. No tenim cap mena de dubte que els professionals de la casa han fet bé la feina”.

 

També ha apuntat que darrere d’aquestes informacions hi hauria interessos ocults, ja que Andreu Subies pretén aprovar en la pròxima assemblea una modificació de pressupostos que inclogui el seu sou pel càrrec de president. Això, segons ell, hauria “pogut crear polèmiques, en què la Federació es veu desprestigiada, i en definitiva tot el futbol català”.

 

Finalment, ha afegit que la Federació “prendrà les decisions que hagi de prendre en el futur”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa