L’exjugador del Barça, Alfonso Pérez, s’ha posicionat clarament en contra de l’independentisme. L’exdavanter culer -també del Reial Madrid-, que va vestir la samarreta blaugrana entre els anys 2000 i 2002, ha criticat el seu excompany Pep Guardiola per la seva ideologia política en una conversa amb el programa Al Loro de RàdioMarca, així com el central de l’equip barcelonista Gerard Piqué. “El més honest és que, Guardiola, essent tan catalanista, hagués renunciat a la selecció espanyola”, ha comentat.

“Piqué està en la mateixa tessitura que Guardiola, el què passa és que ell ara mateix està jugant i quan arribi el moment es posicionarà tan radicalment com Guardiola, que està molt posicionat a favor de la independència de Catalunya”, ha seguit l’exdavanter internacional.

 

Però Alfonso no només ha criticat les actituds de l’exjugador i entrenador blaugrana entre el 2009 i el 2012 i de l’actual central, també internacional amb la selecció espanyola, sinó que ha mostrat la seva repulsa a la independència de Catalunya i als seus partidaris: “No sóc contrari als catalans. La meva filla va néixer a Barcelona i, si jo fos tan radical, l’hagués fet néixer a Madrid o Sevilla. No tinc res contra el català, però sí contra l’independentista.”Nou comentari