Món Esport
Ricky Rubio, el paradigma de la mala sort
  • CA

El base del Masnou Ricard Rubio, més conegut com a Ricky Rubio, ha patit una lesió amb els Cleveland Cavaliers de l’NBA que el mantindran allunyat de les pistes fins al final de temporada, com a mínim. S’ha trencat el lligament creuat anterior del genoll, una de les lesions més greus que pot patir un esportista, i el pitjor de tot és que ha passat en un dels seus millors anys i, per acabar-ho d’adobar, en un dels seus millors partits a l’NBA, per no dir el millor, ja que estava fregant els números de la triple figura. Així doncs, i novament, la seva carrera torna a quedar frenada en un dels seus millors moments.

Ricky Rubio és un dels millors jugadors de la història del bàsquet català. Des de la seva irrupció fulgurant al Club Joventut de Badalona amb només 14 anys, de la mà d’Aíto García Reneses, va quedar demostrat que seria un base diferencial. Amb la Penya i al costat de Rudy Fernández va tenir una etapa daurada, on va guanyar una Eurocup, una ULEB i una Copa. Posteriorment aniria al Barça per engrandir encara més la seva figura al bàsquet estatal, amb la consecució d’una Eurolliga, una Lliga ACB, una Copa i una Supercopa.

Després de deixar una empremta a Catalunya impossible d’esborrar, va aprofitar el bitllet que havia aconseguit al draft per anar a l’NBA de la mà dels Minnesotta Timberwolves. El seu rendiment a Amèrica sempre ha estat notable, però a la vegada sempre ha estat eclipsat per una gran estrella allà on ha anat o, d’altra banda, no ha participat d’un projecte prou ambiciós i ben construït. Aquest any, però, semblava que per fi es reconeixia el seu nivell. Després de liderar la selecció espanyola als Jocs Olímpics, va fitxar pels Cleveland Cavaliers, un equip que no aspirava a res, però que amb ell, un bon entrenador i altres noms interessants està arrasant. Ara, però, quan estava fent els millors números de la seva carrera, aquesta lesió torna a ser un cop duríssim a un dels jugadors més infravalorats del bàsquet mundial.



Més notícies
Álvaro Morata, amb la selecció espanyola | Europa Press
Sorpresa majúscula en el següent objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Sorpresa majúscula en el següent objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
Xavi Hernández s'hauria interessat personalment en l'arribada d'Álvaro Morata
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Notícia: Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Comparteix
Dest, Coutinho i Abde amplien el brot de Covid a 10 futbolistes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sheena a desembre 30, 2021 | 17:02
    Sheena desembre 30, 2021 | 17:02
    Toquem de peus a terra. L'esport sempre ha estat i és un joc, on la sort o la fortuna hi té moltíssim a veure. Si no voleu dependre de forma tant directa de la fortuna, treballeu i guanyeu-vos les garrofes fent un ofici, no en pas jugant a un joc. Així de clar. Una altra cosa és que al segle XXI hi hagi grups de persones disposades a pagar quantitats ingents de diners a algú per jugar, cosa que ridiculitza molta gent que fa feines imprescindibles i alhora gens valorades per molts d'humans ignorants i monetàriament. Un homenatge des d'ací a totes aquestes persones moltes d'elles anònimes. Ens cal molt més sentit comú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa