Món Esport
Pablo Laso critica com va gestionar el Madrid de bàsquet el seu comiat

Pablo Laso, exentrenador del Reial Madrid de bàsquet, ha comparegut públicament per primer cop des que el club blanc el va acomiadar a principis del mes de juliol. Ho ha fet en la presentació del seu campus, amb un to molt conciliador però alhora deixant clar que, segons el seu judici, els flamants campions de la Lliga ACB van gestionar malament la seva situació sanitària amb el posterior comiat, de la mateixa manera que els mitjans de comunicació van fer malament la seva feina en publicar una informació confidencial.

Sobre la gestió dels blancs, amb la qual van acomiadar-lo advocant que tenien uns informes mèdics que així ho recomanaven, Laso ha clamat que “si estaven tan preocupats per mi, els hauria agraït que me’ls haguessin donat. El quadre tècnic que em va atendre em dona totes les garanties. Que el Madrid va voler prescindir de mi, jo no hi entro. Els metges que em van tractar em garanteixen que soc normal, que puc entrenar-me“.

Així va ser. Després que el Madrid comuniqués que canviava Laso pel seu assistent, Chus Mateo, per qüestions sanitàries, el diari Marca va informar que precisament el cardiòleg del vitorià assegurava que aquest podia perfectament tornar a exercir com a primer tècnic dels deu vegades campions d’Europa. I ara, qüestionat per si s’ha sentit traït, ha admès que “hem rescindit la nostra relació de mutu acord. Quan em comuniquen que no seré entrenador, penso que ja no pinto res aquí. Jo no tinc els informes del Madrid, tinc els meus. Si en aquests informes es basa la seva decisió, no puc dir que sigui traïció, però agrairia poder veure’ls. Jo em refio dels informes que he tingut sobre la meva salut”.

Laso, decebut amb com es va tractar mediàticament la qüestió sanitària

El tècnic del Madrid entre 2011 i 2022 també ha lamentat el tractament de determinats mitjans de comunicació amb aquest tema. Que la seva gent propera “se n’hagi assabentat per la televisió d’alguna cosa que et passa, no és el més agradable. No m’ha agradat”. De fet, “la meva mare va haver de trucar a la meva dona per veure què em passava. Les dades mèdiques són confidencials. Ja m’exposo molt explicant tot això. Però estic bé. A ningú no li agrada que la seva família s’assabenti del seu problema pels mitjans”.

El futur de Laso

Sobre el seu futur, Laso ha desmentit els rumors que el van situar a l’Estrella Roja de Sèrbia, ha rebutjat l’opció de la selecció espanyola perquè “està en les mans del gran entrenador que té ara” i ha expressat que “és clar que vull entrenar. Però no entrenaré per entrenar. Vull dir que no estic buscant un lloc per entrenar demà. Vull que les ganes per entrenar no entelin la il·lusió per entrenar”.



Més notícies
Pablo Laso, exentrenador del Madrid de bàsquet | Europa Press
Pablo Laso i el seu cardiòleg deixen en evidència el Madrid de bàsquet
Notícia: Pablo Laso i el seu cardiòleg deixen en evidència el Madrid de bàsquet
Comparteix
El ja exentrenador blanc assegura que els metges l'han autoritzat a tornar a les banquetes
Pablo Laso i Florentino Pérez, després de la darrera Lliga ACB del Madrid | Europa Press
Pablo Laso, entrenador del Madrid de bàsquet, acomiadat pel seu infart
Notícia: Pablo Laso, entrenador del Madrid de bàsquet, acomiadat pel seu infart
Comparteix
El tècnic volia continuar, però el club l'ha acabat fent fora per recomanacions mèdiques
Pablo Laso, entrenador del Madrid de bàsquet | Europa Press
L’entrenador del Madrid de bàsquet rep l’alta mèdica després de l’infart
Notícia: L’entrenador del Madrid de bàsquet rep l’alta mèdica després de l’infart
Comparteix
A més, no es descarta que torni a l'activitat aquesta mateixa temporada
Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid | Europa Press
Laso, entrenador del Madrid, ingressa a l’hospital per un infart
Notícia: Laso, entrenador del Madrid, ingressa a l’hospital per un infart
Comparteix
Pablo Laso es troba estable i passarà la nit a l'hospital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa