Món Esport
La Copa de bàsquet més catalana comptarà amb almenys un derbi
  • CA

La Copa és un dels moments més importants de la temporada de bàsquet. Tots els equips desitgen classificar-se per a aquest torneig, al qual només accedeixen els vuit millors equips de la primera volta de la Lliga ACB. La pròxima edició de la Copa serà especial, ja que comptarà amb la presència dels tres equips catalans que juguen a la màxima categoria del bàsquet estatal: el Barça, el Joventut de Badalona i el Baxi Manresa. Aquest fet no es repetia des de l’edició del 2004 que, precisament, va ser l’última en què va participar l’equip manresà.

Enguany, la Copa se celebra entre el 17 i el 20 de febrer a Granada. Com ja és habitual, totes tres eliminatòries d’aquest campionat se celebraran en tan sols quatre dies. La Lliga ACB ha sortejat els aparellaments de quarts de final de la Copa aquest dilluns 31 de gener a la mateixa seu de la competició. Precisament, dos equips catalans s’enfrontaran en aquesta ronda. És el cas del Barça i el Baxi Manresa. Ambdós conjunts es disputaran el bitllet a les semifinals el divendres 18 de febrer a les 21:30 hores. El guanyador d’aquest partit s’enfrontarà al vencedor de l’eliminatòria entre el València i l’UCAM Múrcia.

D’altra banda, el Joventut de Badalona jugarà el partit inaugural de la Copa. L’equip de Carles Duran s’enfrontarà als quarts de final contra el Lenovo Tenerife. Aquest partit es disputarà el dijous 17 de febrer a les 18:30 hores. Si els badalonins aconseguissin accedir a les semifinals, el seu rival seria el guanyador de l’eliminatòria entre el Reial Madrid i el Río Breogán. La Penya no pot enfrontar-se a cap equip català fins a la final. El partit pel títol tindrà lloc el diumenge 20 de febrer a les 18:30 hores. L’últim guanyador d’aquesta competició va ser el Barça en imposar-se al Reial Madrid a la final per 88-73.



Més notícies
Nico Laprovittola, jugador del Barça de bàsquet | FC Barcelona
El Barça guanya el derbi i el Manresa segueix imparable
Notícia: El Barça guanya el derbi i el Manresa segueix imparable
Comparteix
Els tres equips catalans estan entre els quatre primers de la Lliga ACB
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Notícia: Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Comparteix
El davanter hauria acordat el seu fitxatge amb el PSG de cara al pròxim estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa