Món Esport
Gran cap de setmana dels conjunts catalans de l’ACB

Cap de setmana gairebé perfecte pels conjunts catalans de l’ACB. El Barça, la Penya, el Manresa i el Girona, com ja ha passat alguna altra vegada, han estat a punt de signar una jornada ideal. Festival de triples del Joventut que ha aconseguit un triomf contundent a Lugo. El Barça, per la seva part, ha guanyat els tres partits en una setmana màgica. El Manresa envia un clar missatge als seus rivals directes després de la gran victòria contra l’Obradoiro. I a Múrcia, l’UCAM de Sito Alonso ha tornat a posar en evidència el mal moment del Bàsquet Girona, l’únic català que ha fallat.

Río Breogán 65-85 Penya

El Joventut s’ha agradat a Lugo. El partit ha començat a decantar-se a favor dels badalonins al segon quart després d’encadenar triple rere triple amb grans actuacions de Guy (17 punts) i Tomic (16 punts). Un gran encert en el tir exterior que el conjunt gallec ha estat incapaç de frenar. El croat Ante Tomic puja un nou esglaó al rànquing de valoració de l’ACB després de superar Darryl Middleton, el vuitè millor lloc de tots els temps.

UCAM Múrcia 102-79 Girona

L’UCAM Múrcia ha atropellat el Bàsquet Girona en un partit clarament bolcat a favor dels de casa a la segona part amb un parcial de 30-14 al tercer quart. El joc coral dels universitaris i la seva eficàcia des de línia de tres punts han pesat molt més que la bona actuació de Kameron Taylor, màxim anotador del xoc amb 23 punts, la qual no ha servit per evitar la desfeta.

CB Canarias 76-79 Barça

El conjunt de Saras Jasikevicius ha guanyat un partit de nivell d’Eurolliga a Tenerife gràcies a un bon inici després de la gran setmana d’Eurolliga. Els blaugranes han començat endollats (9-16), però només han estat capaços d’anotar 2 punts en gairebé 5 minuts de la represa, la qual cosa ha provocat que els canaris connectessin amb el partit. L’exblaugrana Marcelinho Huertas, amb gairebé 40 anys, ha estat imparable i els locals s’han posat amb un 70 a 64. Malgrat tot, el Barça ha remuntat a través de la qualitat individual de Mirotic, Laprovittola i Sertac Sanli.

BAXI Manresa 80 – 65 Obradoiro

Victòria contundent i vital del conjunt de la capital del Bages. Els de Pedro Martínez han fet un pas important de cara a la lluita per la seva permanència a la màxima divisió del bàsquet estatal. La tercera consecutiva jugant com a local i la quarta en els darrers sis partits. Important per donar un cop sobre la taula i per continuar avançant en la lluita per evitar el descens. 



Més notícies
Pep Guardiola durant el Manchester City-Liverpool | Europa Press
La polèmica celebració de Guardiola amb els jugadors rivals
Notícia: La polèmica celebració de Guardiola amb els jugadors rivals
Comparteix
Una de les imatges de la jornada a la Premier League va ser la celebració del tècnic català a l'àrea tècnica amb els jugadors suplents del Liverpool
Veltins-Arena, estadi del Schalke 04 | FC Schalke 04
Tragèdia a Alemanya: mor un aficionat del Schalke en ple partit
Notícia: Tragèdia a Alemanya: mor un aficionat del Schalke en ple partit
Comparteix
Un aficionat de la Bundesliga ha mort aquest cap de setmana a les grades del Veltins-Arena
Verstappen, Hamilton i Fernando Alonso al podi | Fórmula 1
Tercer podi d’Alonso, tot i haver xocat amb Sainz
Notícia: Tercer podi d’Alonso, tot i haver xocat amb Sainz
Comparteix
Verstappen surt guanyador del Gran Premi d'Austràlia, seguit de Hamilton i del pilot asturià
Incidents a les graderies de Montilivi durant el derbi català | Esport 3
La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Notícia: La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Comparteix
El derbi català de Montilivi, que ja venia precedit de polèmica, ha acabat amb incidents entre ambdues aficions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa