Món Esport
El Madrid castiga la falta d’intensitat del Barça i assalta el Palau (75-88)

Cop molt dur per al Barça de Sarunas Jasikevicius en el primer partit de les finals de l’ACB. Els culers han perdut l’avantatge de pista després que el Reial Madrid hagi assaltat el Palau Blaugrana amb una victòria clara i contundent (75-88). Els blancs han mantingut la línia ascendent de les darreres setmanes i han estat molt concentrats durant tot el partit. El Barça, en canvi, ha tingut greus problemes amb la intensitat, sobretot a la primera part, i ha permès que el Madrid el castigués amb segones oportunitats i gràcies a errades no forçades.

La crònica del Barça-Madrid

Els únics minuts de domini dels culers han estat els primers. Nikola Mirotic ha començat el duel amb una cistella molt ràpida i un triple en la jugada posterior, els quals només han estat un miratge. Malgrat que el Barça ha aconseguit imposar-se en un bon primer parcial, els blancs han reaccionat de seguida. L’exblaugrana Adam Hanga ha destrossat el seu exequip i el quart inicial ha finalitzat amb un avantatge de fins a tretze punts per al Madrid (17-30). La rauxa dels de Chus Mateo, ja que Pablo Laso encara no pot dirigir els seus després de l’infart que va patir recentment, no ha estat tan intensa, però el Barça tampoc no ha sabut reaccionar. En el segon període ha regnat la desesperació al Palau, amb moltes pèrdues i errades sense explicació i molts punts permesos al rival després de rebots ofensius. Els culers han marxat al descans amb un marcador molt desfavorable (31-49).

Ben segur que l’esbroncada de Jasikevicius al descans deu haver estat molt dura i el Barça ha tornat a pista amb millors sensacions. Tanmateix, la sort que necessitaven els blaugranes per iniciar la remuntada no arribava. El Madrid es continuava trobant amb cistelles senzilles i els de Saras erraven punts sense justificació. Gabi Deck ha pres el relleu de Hanga a la segona meitat i ha estat el líder del seu equip per tornar-se a imposar en el tercer quart (51-74). Afortunadament, el Barça no s’ha rendit al darrer període i ha intentat reaccionar. Els vint-i-tres punts que s’havien de remuntar han estat impossibles d’eixugar, però, com a mínim, gràcies a un bon Nico Laprovittola, els culers han aconseguit animar una mica el públic i evitar una pallissa històrica per poder encarar el segon partit amb millors sensacions. Hanga, amb setze punts, i Deck, amb divuit punts, han estat els millors jugadors del Madrid. Per part blaugrana, destaca el paper dels tres Nicos: Laprovittola, Mirotic i Calathes.



Més notícies
Així està la situació de la plantilla del Barça per a la temporada vinent
Notícia: Així està la situació de la plantilla del Barça per a la temporada vinent
Comparteix
Món Esport repassa tots els possibles traspassos que farà la xavineta
Imatge promocional de l'Olot-Barça | FC Barcelona
El primer partit de la pretemporada del Barça tindrà un motiu especial
Notícia: El primer partit de la pretemporada del Barça tindrà un motiu especial
Comparteix
La xavineta s'estrenarà contra un Olot que celebrarà el seu centenari, abans de viatjar als Estats Units
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
L’entorn de Piqué nega que Xavi li hagi dit que no compta amb ell
Notícia: L’entorn de Piqué nega que Xavi li hagi dit que no compta amb ell
Comparteix
Fonts pròximes al futbolista català desmenteixen a Món Esport aquesta informació
Ansu Fati, durant la concentració amb la selecció espanyola | Europa Press
Alguna cosa passa amb Ansu Fati
Notícia: Alguna cosa passa amb Ansu Fati
Comparteix
El fet que no hagi disputat cap minut amb la selecció espanyola aixeca sospites

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa