Món Esport
El Barça abaixa els braços, mentre el Manresa i la Penya continuen guanyant

El Barça de bàsquet ja es veu líder de la Lliga ACB al final de la fase regular. Els blaugranes, després de guanyar fa dues jornades al Reial Madrid, van agafar un avantatge molt considerable amb el seu principal perseguidor i això ha provocat una relaxació que s’ha traduït en dues derrotes consecutives. Tot i això, els de Sarunas Jasikevicius encara són líders en solitari amb dues victòries més que els blancs i el basket-average particular a favor. Per la seva banda, la Penya i el Manresa continuen endavant amb la seva gran temporada i es troben en els llocs immediatament posteriors al Madrid a la classificació, amb només una derrota més que els merengues. Així doncs, estan completament vius a la lluita per la segona plaça.

El resum dels partits del Barça, la Penya i el Manresa

Pel que fa als partits en qüestió, cal destacar que el Barça ha caigut derrotat a la pista del Saragossa, probablement perquè els blaugranes tenen els quarts de final de l’Eurolliga al cap. Jasikevicius ha repartit els minuts entre els seus jugadors de forma equitativa per tenir-los frescos de cara als enfrontaments contra el Bayern de Munic que començaran a partir d’aquesta setmana. Malgrat la derrota, ha destacat el bon paper d’Abrines, amb vint-i-sis punts i vint-i-cinc de valoració.

Per la seva part, la Penya i el Manresa han guanyat a casa. Els verd-i-negres ho han fet contra el Fuenlabrada gràcies a un segon quart brutal, on han anotat fins a trenta-cinc punts, amb una majestuosa actuació coral. El mateix ha passat al Nou Congost, on els del Bages s’han menjat el Múrcia gràcies a una primera meitat espectacular, després de la qual, d’haver-se mantingut el mateix ritme a la represa, hauria acabat amb un marcador de rècord. Sigui com sigui, els de Pedro Martínez han estat capaços de gestionar el resultat a favor i s’han endut el triomf amb un Joe Thomasson imperial.



Més notícies
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Notícia: Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Comparteix
El central català del Barça hauria negociat amb Rubiales el trasllat de la Supercopa a l'Aràbia Saudita
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça canvia d’estratègia per tancar un nou fitxatge
Notícia: El Barça canvia d’estratègia per tancar un nou fitxatge
Comparteix
Azpliciueta podria parlar amb la directiva del Chelsea perquè li deixi marxar al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa