Zidane, sobre Tsunami i el Clàssic: “Hi ha coses que no podem controlar”

Zidane ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit del Reial Madrid contra el Bruges per dir la seva en relació amb la mobilització convocada per Tsunami Democràtic amb motiu del Clàssic del pròxim 18 de desembre. El tècnic francès ha assegurat que “hi ha coses que no podem controlar, com les que passen a fora del camp” i no ha volgut debatre qüestions ideològiques, ja que “jo aquí no hi entro”. “El que nosaltres fem és jugar a futbol. Això és el que podem controlar”, ha intentat sentenciar al respecte.

L’entrenador blanc sí que ha assegurat, davant la insistència de la premsa madrilenya amb l’assumpte, que “jo mai no he tingut por en un camp de futbol”. Zidane ha reiterat, cada vegada que se li ha preguntat pel Barça, que “a mi el que m’interessa és el partit de demà, l’únic en el qual pensem. La resta de compromisos ja vindran i tindrem temps per pensar-hi”.

El Madrid no podrà comptar, de cara al partit contra el seu etern rival, amb una de les seves estrelles, Eden Hazard. Sobre la lesió del belga, Zidane ha considerat que “no crec que s’hagi d’operar, encara que no ho sé exactament”. “El que sí que puc dir és que, ara ja sí, la lesió està controlada. Espero que estigui menys temps de baixa del previst. Ara és important que tinguem paciència perquè no és un moment bo per a ell ni per a nosaltres. Espero que torni amb nosaltres d’aquí a poc”, ha declarat el tècnic madridista.Més notícies

Els plans del Madrid per intentar esquivar el Tsunami Democràtic

El club blanc es desplaçarà al Camp Nou amb un vehicle diferent del dels últims anys

El Barça insisteix: “El Clàssic es jugarà”

Jordi Cardoner, vicepresident primer blaugrana, també deixa clar que "el Camp Nou serà, com sempre, un espai de lliure expressió"

Nou comentari