Món Esport
Xavi Vilajoana incorpora al seu equip Francesc Rebled, expresident del Girona
  • CA

De mica en mica, els precandidats a les eleccions del Barça van presentant els equips que els acompanyaran en el seu intent d’arribar a la presidència. Aquest dijous 24 de desembre, precisament un mes abans dels comicis, Xavi Vilajoana ha anunciat un nou membre de la junta directiva, l’advocat i expresident del Girona Francesc Rebled. Formarà part de l’àrea institucional.

Rebled va dirigir el Girona des de la temporada 2013/14 fins a la 2014/15 i va ser l’encarregat de “donar viabilitat a la situació concursal i econòmica del club” i de “contractar Pablo Machín com a entrenador i Quique Cárcel com a director esportiu”. “Puc aportar la meva experiència en el món del futbol gràcies a la meva etapa a Montilivi. Estic preparat per liderar el Barça davant les institucions futbolístiques nacionals i internacionals”, ha valorat l’advocat.

Cal recordar que, aquest dilluns, Vilajoana va presentar 12 membres del seu equip, però es va reservar alguns noms com el de Francesc Rebled per anar fent dentetes. Com a mínim, si vol proclamar la seva candidatura a les eleccions del Barça ha de presentar una llista de 14 directius i superar el tall de 2.257 signatures.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa