Un exjugador de la Masia: “Tothom vol jugar amb Messi, però hi ha altres camins”

Xavi Simons se sincera en una entrevista al mitjà ‘NOS’ després de marxar del Barça aquest estiu

Xavi Simons va ser, durant molt de temps, el futbolista més prometedor de la Masia. El seu rendiment sobre la gespa va captar l’atenció d’un representant molt conegut, Mino Raiola, i d’un equip de màrqueting que va treballar de valent per promocionar-lo i que ho va aconseguir a la perfecció. Els dos milions de seguidors que té a Instagram en són una clara prova. El passat estiu, no obstant això, el jove jugador va decidir fer les maletes després de 9 anys a la capital catalana en direcció al PSG.

Uns mesos més tard, Simons ha aprofitat una entrevista a el mitjà de comunicació NOS per explicar els motius de la seva decisió. “Tothom somia amb jugar amb Messi, però de vegades s’ha d’escollir un altre camí. Vaig decidir començar una nova aventura i crec que això m’ha anat bé pel meu desenvolupament”, ha explicat el migcampista, l’objectiu del qual és “arribar al primer equip del PSG [amb qui ja s’ha entrenat] com més aviat millor”. “Estic 100% segur que encara no estic al nivell i que haig de treballar durament. En el futbol, qualsevol cosa pot passar. Pot ser que ho aconsegueixi, però també pot ser que no ho faci”, ha afegit.

A més, l’exjugador del Barça també ha reconegut que al principi va ser “difícil” adaptar-se a l’equip parisenc “perquè tots els jugadors eren físicament més forts que joc”. “Ara ja estic acostumat i em sento bé. Sé que totes les mirades estan posades en mi. He de concentrar-me en el que vull aconseguir”, ha sentenciat Simons.

Més informació

Nou comentari