Món Esport
Xavi renova amb l’Al Sadd fins al 2021
  • CA

L’actual tècnic de l’Al Sadd del Qatar Xavi Hernàndez ha renovat una temporada més com a entrenador del conjunt de Doha i hi serà fins al 2021. Davant els mals resultats del Barça de Quique Setién, molts culers ja somiaven amb el retorn del migcampista llegendari al Camp Nou, aquest cop a la banqueta. Tot i això, aquesta renovació suposa un gerro d’aigua freda i trenca les il·lusions de molts.

Ara bé, els aficionats blaugrana encara poden mantenir una petita esperança. Segons ha informat Mundo Deportivo, Xavi s’hauria reservat una clàusula especial per poder marxar de l’Al Sadd quan vulgui, sempre i quan sigui per signar amb el Futbol Club Barcelona. Cal recordar que el de Terrassa s’ha mostrat sempre a l’òrbita de Víctor Font, un dels candidats a la presidència del Barça el 2021, i podria ser que esperés fins aleshores per tornar al Camp Nou, on sempre ha dit que vol acabar entrenant.

Xavi ha dirigit l’Al Sadd de Doha durant la temporada 2019-2020, en la seva primera experiència a una banqueta. En aquesta breu etapa ja suma dos títols al seu palmarès: la Copa del Príncep de la Corona de Qatar, aconseguida aquest mes de gener, i la Supercopa del Qatar, que va aixecar l’agost del 2019.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa