Món Esport
Xavi podria iniciar un projecte amb Víctor Font, presidenciable del Barça
  • CA
Xavi Hernández, en una imatge d’arxiu. | CC

L’exjugador del Barça Xavi Hernández està a punt de llançar un projecte empresarial amb Víctor Font, un dels candidats a la presidència del Barça de cara a les eleccions del 2021, segons Palco23. El portal web especialitzat en informació econòmica del món de l’esport assegura que l’encara futbolista de l’Al-Sadd s’ha compromès activament a donar suport al llançament d’un software ideat per Joan Vilà.

 

L’exjugador i exentrenador, també director de metodologia del Barça entre els anys 2011 i 2018, quan la direcció esportiva culer va decidir prescindir dels seus serveis, vol tirar endavant un projecte que pretén, precisament, ajudar a interpretar el model futbolístic que Vilà va implantar a la Masia durant el temps que va estar-hi vinculat; un programari que tindrà l’objectiu de fomentar el joc de posició i de control de pilota que sempre ha defensat una de les persones més rellevants a l’hora de dibuixar el Barça de Guardiola que va meravellar tothom.

 

La funció de Víctor Font serà la d’avalar econòmicament, a través de la seva empresa tecnològica Delta Partners, aquesta start-up “en fase embrionària”, segons han valorat els creadors. Palco23 també ha informat que el software rebrà el nom d’Optima Sports Systems i que també rebrà el suport de Ferran Vilà, fill de Joan i cofundador de Go Up Players, empresa dedicada a l’assessorament tàctic individual que, al mateix temps, també compta amb la col·laboració de Xavi Hernández.

 

Cal destacar que, en una entrevista a Catalunya Ràdio emesa a l’inici de la temporada, Xavi Hernández va deixar clar el que pensa del fet que el Barça no renovés Joan Vilà: “Em preocupa, sí. Em preocupa molt que hagi hagut de marxar del Barça. Aquest home és el Barça. No sé per què el club ha decidit prescindir de la persona amb més coneixement del joc de posició. No ho entenc. A banda que m’hi uneix una gran amistat, em pregunto qui i per què ha considerat que no és vàlid per explicar als jugadors de la Masia com han de jugar fins que arribin al primer equip. És un pou de saviesa“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa