Món Esport
Xavi deixa ben clars els seus plans de futur: vol triomfar al Barça
  • CA

Xavi Hernández ha estat un dels grans protagonistes de Fútbol sin papeles, una trobada telemàtica moderada per Jordi Évole, en la qual han participat futbolistes com Iñaki Williams i que ha tractat el racisme en el món del futbol. L’actual entrenador de l’Al-Sadd, no obstant això, també ha parlat dels seus plans de futur: mai no ha amagat que vol tornar al Camp Nou per seure a la banqueta local i, en aquest cas, tampoc ho ha fet. Ben al contrari.

La il·lusió més gran que tinc ara mateix és ser entrenador del Barça. Tornar per triomfar. No jo, sinó els futbolistes, el club i, en conseqüència, el meu staff tècnic, que s’està preparant molt. Ens fa molta il·lusió”, ha assegurat el de Terrassa quan ha estat preguntat davant la possibilitat de convertir-se en el tècnic culer en el curt termini. “Sempre ho he dit i sembla que no respecti Quique Setién i el seu equip, però sí que ho faig”, ha volgut remarcar.

Sobre la possibilitat de formar part d’alguna candidatura en les eleccions a la presidència del Barça previstes per a l’estiu del 2021, l’excapità blaugrana ha valorat que “soc una persona de club” i ha considerat que “m’agradaria tornar tots els condicionats per tornar al moment exacte, prendre decisions futbolístiques”. Aquest podria ser, segons el seu parer, després dels comicis: “Està clar que l’escenari seria perfecte. No descarto res. Em van venir a buscar el gener, però les circumstàncies i el timing no em quadraven”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa