Món Esport
Xavi insisteix a buscar l’excel·lència i anuncia novetats

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha viscut una de les rodes de premsa més optimistes des que ocupa la banqueta blaugrana. Aquesta compareixença ha tingut lloc un dia abans que el seu equip rebi l’Athletic Club. El tècnic egarenc anuncia que el conjunt barcelonista recupera dos futbolistes de cara a aquest duel: “Memphis i Lenglet estan al cent per cent i estaran amb el grup si no hi ha cap contratemps. Són dos jugadors importants i la seva presència a l’onze dependrà del seu rendiment”.

L’entrenador blaugrana rep com a una bona notícia l’eufòria que s’ha desfermat després del gran partit del Barça al camp del Nàpols. No obstant això, Xavi adverteix que “tenim coses a millorar. Encara perdem moltes pilotes. No podem dir que estem a un nivell altíssim tot i que en determinades ocasions hem mostrat una molt bona versió”. A més, el català fa èmfasi en la necessitat de reduir la quantitat de gols encaixats: “És un aspecte a millorar. Nosaltres creiem que marcarem sempre i hem de tancar la porteria i minimitzar els nostres errors i manques de concentració”.

El tècnic culer assegura que no fa cas als elogis ni a les crítiques i només li importa que el seu equip jugui bé a futbol: “Sé que estic en un club de màxima exigència on s’ha d’assolir l’excel·lència i guanyar. Hem d’aconseguir victòries, jugar bé i tornar a la idea de joc que ens ha fet grans. D’aquesta manera, la gent s’identificarà amb nosaltres. Ni ara sóc el més maco del món per haver guanyat dos partits ni la setmana vinent seré el més lleig si estem d’una altra manera”.

Xavi Hernández ha valorat les imatges de Joan Laporta saltant i ballant amb aficionats blaugranes després la victòria del Barça contra el Nàpols: “Nosaltres hem de treballar amb humilitat i calma. M’alegro que el president estigui amb ganes i eufòria. És un líder natural i em sembla bé que celebri els nostres triomfs”. A més, el tècnic barcelonista també ha agraït les paraules de Carles Puyol a les xarxes socials, on assegurava que s’havia apostat un sopar afirmant que el Barça era capaç de guanyar la Lliga amb Xavi a la banqueta: “És molt optimista i té molta confiança en mi i m’alegro molt. Tant de bo el tinguéssim al vestidor. Lluitarem la Lliga fins que les matemàtiques diguin el contrari”.

Lloances als jugadors

Per últim, Xavi s’ha desfet en elogis cap a alguns dels seus jugadors. En primer lloc, ha lloat Frenkie de Jong, que va brillar a l’últim partit del Barça: “Destaco la seva personalitat. És molt exigent amb si mateix i l’altre dia va fer un partit molt difícil de millorar. És un gran futbolista. És fort mentalment i humil. Costa molt trobar un perfil de jugador així”. A més, el tècnic també ha destacat tot el que aporten al Barça els tres nous davanters que han arribat a l’equip durant el mercat d’hivern: “No em sorprèn la capacitat golejadora d’Aubameyang. Treballa amb humilitat i té moltes ganes. Adama m’ha deixat bocabadat perquè ha millorat moltíssim a l’hora de prendre decisions. Ferran Torres és un futbolista de nivell superior”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta estaria a prop d’assegurar-se un fitxatge a cost zero
Notícia: Joan Laporta estaria a prop d’assegurar-se un fitxatge a cost zero
Comparteix
El Barça tindria avançada l'arribada d'Andreas Christensen
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Lewandowski lidera un nou boicot a Rússia
Notícia: Lewandowski lidera un nou boicot a Rússia
Comparteix
La selecció polonesa es nega a jugar contra Rússia a la repesca del Mundial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa