Món Esport
Xavi s’ha reunit amb Haaland per tancar el seu fitxatge

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, s’ha implicat personalment en la gran majoria de fitxatges que s’han fet a l’entitat blaugrana des que ell ha tornat. Per exemple, va trucar personalment a Ferran Torres per fer-li veure que tenia moltes ganes que es convertís en jugador seu, cosa que, segons va dir el mateix futbolista, va ser fonamental a l’hora de signar el seu contracte amb el club culer. D’altra banda, en els darrers dies també ha transcendit que ha trucat personalment a Franck Kessié, migcampista ivorià del Milan, per intentar-lo convèncer que fitxi pel Barça l’estiu vinent.

Ara, L’Esportiu de Catalunya assegura que ha fet el mateix amb el gran desitjat del club i del president Joan Laporta per al pròxim estiu: Erling Braut Haaland. De fet, ha anat un pas més enllà, perquè Xavi Hernández ha viatjat personalment fins a Munic, lloc on el davanter noruec del Borussia Dortmund està completant la recuperació d’una lesió que arrossega des de fa temps, per reunir-se en persona amb l’ariet escandinau i manifestar-li el seu desig de comptar amb ell a partir de la temporada vinent. La figura de Xavi Hernández és fonamental en aquestes situacions, ja que es tracta d’una llegenda del futbol que s’ha retirat recentment, així que tots els jugadors amb qui parla tenen molt fresc el seu record sobre els terrenys de joc i desperta respecte i admiració per allà on passa. En aquesta reunió, també hi ha viatjat Jordi Cruyff, però no ha transcendit si ha anat bé o no.

Click here

El Madrid comença a perdre la cursa per Haaland

No hi ha cap mena de dubte que el Barça és el club més ben posicionat per fitxar el davanter noruec. Malgrat que darrerament el diari As ha assegurat, amb poc fonament, que Haaland vol anar al Madrid, l’entitat blaugrana no para de moure’s per tancar la seva arribada tan aviat com sigui possible. Cal recordar que Joan Laporta s’ha reunit durant els darrers dies amb Mino Raiola, representant del davanter noruec, i que estan vinculats per una amistat de fa temps que també serà important a l’hora de tancar l’acord. Haaland és la nineta dels ulls de Laporta i el president blaugrana farà tot el que pugui per portar-lo l’estiu vinent.



Més notícies
Erling Haaland abandona el terreny de joc lesionat | Europa Press
El madridisme assegura que Haaland serà seu
Notícia: El madridisme assegura que Haaland serà seu
Comparteix
Segons el diari As, el davanter noruec hauria donat el seu 'sí' al Reial Madrid
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Haaland desperta una onada de preocupació al Barça i als seus pretendents
Notícia: Haaland desperta una onada de preocupació al Barça i als seus pretendents
Comparteix
Els seus problemes amb les lesions s'han posat al centre del debat sobre si se l'ha de fitxar o no

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa