Món Esport
Xavi explica què ha de passar perquè el Barça guanyi la Lliga

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha analitzat la victòria del seu equip contra el Llevant en una mala actuació del conjunt blaugrana. El tècnic egarenc ha fet autocrítica, ha assegurat que “no hem fet un bon partit i això és una evidència” i que han estat “espessos”. Ho ha atribuït a la “fatiga del dijous passat”, referint-se a l’anada dels quarts de final de la UEFA Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt. Tot i això, Xavi també s’ha mostrat molt satisfet de la remuntada a l’últim minut i ha recordat que “estem en ratxa i en una dinàmica positiva”. De fet, ha defensat que es tracta d’un “dia per gaudir”.

Les opcions de Lliga per al Barça, segons Xavi Hernández

Ara bé, quan a Xavi li han preguntat per les opcions del Barça de lluitar pel títol de Lliga contra el Reial Madrid, s’ha mostrat molt més pessimista que en altres ocasions. En comptes de defensar que encara hi ha molts punts en joc, el tècnic egarenc ha reconegut que “és molt difícil”. No ha parlat de què ha de fer el seu equip, sinó que ho ha fiat tot a alguna punxada de l’etern rival: “Si es deixen algun punt durant les pròximes setmanes…”. Tanmateix, ha deixat clar que ho veu extremadament complicat quan ha sentenciat que “el Madrid no falla”.

Xavi es desfà en elogis cap a Ter Stegen i Luuk de Jong

Pel que fa als noms propis, Xavi s’ha mostrat molt satisfet per la bona actuació de Marc-André Ter Stegen i Luuk de Jong, que després de les paraules del seu entrenador surten encara més reforçats d’aquest partit. L’alemany ha aturat un penal i el tècnic català ha dit que “ha estat la clau i per això tenim un gran porter”. Respecte al davanter neerlandès, Xavi ha dit el següent: “Té una mentalitat tremenda, una mentalitat guanyadora. Estic molt satisfet per ell”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Notícia: Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Comparteix
Tres jugadors que han sortit des de la banqueta han estat els protagonistes del triomf
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Notícia: El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Comparteix
Els blaugranes han donat la volta a un partit contra el Llevant on els han assenyalat tres penals en contra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa