Món Esport
Xavi recupera Dembélé i Dest
  • CA

El tècnic egarenc del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, ha donat a conèixer la convocatòria per a la final contra el Benfica al Camp Nou de la cinquena jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. La gran novetat a la llista és la del davanter francès Ousmane Dembélé, qui ja s’havia recuperat de la lesió que va patir aquest estiu a l’Eurocopa a principis de mes, però que va recaure i ha estat un parell de setmanes més de baixa. A més a més, Xavi també recupera el lateral dret Sergiño Dest, amb lumbàlgia fins al dia d’avui, així que tindrà alternatives a l’extrem. Tot i això, el fet que tot just surtin de lesió posa molt en dubte la titularitat de qualsevol dels dos.

D’altra banda, cal tenir en compte que la infermeria del Barça continua plena. Sergi Roberto ha recaigut de la seva lesió, malgrat que en l’últim partit ja havia rebut l’alta mèdica. Ansu Fati i Pedri González haurien de ser els següents en tornar, tot i que no serà immediat, mentre que Martin Braithwaite és baixa de llarga durada i el Kun Agüero podria acabar-se retirant si els problemes que li han detectat al cor acaben resultant greus. Per tot això, Xavi compta amb quatre jugadors del filial, tots ells molt habituals: Pablo Gavi i Nico González, que seran titulars amb gairebé total seguretat, Alejandro Balde i el porter suplent Iñaki Peña. Els extrems Ilias Akhomach i Abde Ezzalzouli no poden entrar a la convocatòria per sanció i per no haver estat inscrit a temps, respectivament.

La convocatòria de Xavi per rebre el Benfica

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk, Jordi Alba, Frenkie, Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde.

Imagen


Més notícies
Xavi i la plantilla, durant un entrenament | FC Barcelona
Quan i on veure el Barça-Benfica, la primera final de Xavi
Notícia: Quan i on veure el Barça-Benfica, la primera final de Xavi
Comparteix
Amb una victòria, els blaugranes s'asseguren la classificació per als vuitens de la Champions
Xavi, al Camp Nou | Europa Press
Xavi no contempla cap altra opció que la victòria contra el Benfica
Notícia: Xavi no contempla cap altra opció que la victòria contra el Benfica
Comparteix
També assegura que hi veu una "oportunitat" de revenja i de demostrar el potencial del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa