Món Esport
Xavi discrepa de Maradona en les crítiques sobre Messi
  • CA

Xavi Hernández ha sortit al pas per defensar el seu excompany d’equip al Barça Leo Messi, que fa pocs dies va ser criticat per Diego Armando Maradona. “Messi em sembla un líder increïble. Potser és un líder més silenciós dins el vestidor, però és un líder absolut”, ha assegurat el terrassenc, ara al Qatar. Xavi ha deixat clar que Messi “sempre vol la pilota, sempre s’ofereix, té personalitat i mai s’ha amagat. Al primer equip sempre ha donat la cara pel grup i em sembla un futbolista amb una capacitat de lideratge absoluta, bestial. En aquest sentit discrepo de Maradona i no m’agrada quan exfutbolistes són tan crítics amb excompanys“.

 

Maradona havia reconegut que Messi “és un grandíssim jugador”, però va criticar-li que “abans de parlar amb els companys se’n va a jugar a la Play”. I va anar més enllà: “Per a mi és difícil parlar, però és inútil voler fer un cabdill a un home que va vint vegades al bany abans d’un partit”. A més, va demanar “no convertir-lo més en un déu” i, també, no convocar-lo més amb la selecció argentina. 

 

Xavi ha opinat el contrari en una entrevista al mitjà argentí ‘Super Deportivo de Villa Trinidad’. En la mateixa, també li han preguntat per les diferències entre l’argentí i Neymar: “Són diferents. Messi té una gran maduresa futbolística, ho fa tot bé. Neymar és una persona que ha de madurar, però em sembla un jugador amb una capacitat enorme per marcar les diferències”. L’egarenc, això si, ha deixat clar que el brasiler es troba entre “els tres o cinc millors del món”. 

 

El jugador de l’Al-Sadd també ha tingut elogis per Arthur: “És un futbolista que nosaltres anomenem jugador amb ADN Barça. Té totes les qualitats per triomfar. Si li dones partits, crec que som davant un jugador que pot arribar a marcar una època al Barça“. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa