Aquest divendres, Xavi Hernández ha emès un comunicat amb el qual ha deixat clar que no té previst marxar de Qatar pròximament, ja que vol “exercir un petit paper en l’emocionant viatge cap al Mundial de Qatar”, previst per al 2022. Víctor Font, d’aquesta forma, perd una de les seves principals cartes electorals en la cursa cap a la presidència del Barça. La resta de precandidats que vulguin comptar amb la llegenda culer, actual entrenador de l’Al-Sadd, també hauran d’esperar un temps per poder-ho fer.

“Si bé més endavant arribarà el moment de fer el següent pas en la meva carrera, ara per ara estic concentrat a gaudir aquí i aprofitar al màxim l’oportunitat”, ha finalitzat la carta que Xavi ha enviat als mitjans de comunicació. En el text, el de Terrassa explica que, encara que li va costar una mica adaptar-se a la nova vida d’entrenador, ara està gaudint molt dels inicis de la seva trajectòria a les banquetes.

A més, Xavi també està molt satisfet amb la seva vida personal a Qatar. “Des que visc aquí he pogut passar molt de temps de qualitat amb la meva dona i els meus dos fills petits. Com que la majoria d’entrenaments es fan a la nit, tinc temps de dur la meva filla a l’escola i passar la resta del matí jugant amb el meu fill. Els caps de setmana hi ha moltes coses agradables a fer. De tant en tant vaig a dinar a algun restaurant de Doha, com per exemple Lo Spaghetto, que és excel·lent per al menjar italià, o el Bibo, un restaurant espanyol que em permet assaborir els sabors de casa. A més, els hotels de platja són increïbles per relaxar-me quan la temporada de futbol m’ho permet”, ha relatat.

Víctor Font continua comptant amb ell

Segons ha informat el Què t’hi jugues de la Cadena SER, l’entorn de Font té clar que, si ell guanya les eleccions, Xavi s’incorporarà immediatament al Barça Si al futur entén aquest moviment del de Terrassa per evitar haver-se de pronunciar i anar contra altres precandidats, especialment Laporta. Sempre tenint en compte la informació citada, la llegenda blaugrana ha parlat a favor del Mundial de Qatar del 2022 per contracte.Més notícies

Víctor Font incorpora tres conselleres més al seu equip directiu

Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá, anunciades com a membres de ‘Sí al futur’

Les explicacions de Víctor Font: “Amb Jordi Majó vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”

El líder de 'Sí al futur' demana passar pàgina, ja que "la situació del Barça ens demana que utilitzem el temps que tenim per explicar la nostra proposta als socis"

Nou comentari