Món Esport
Xavi: “Cruyff ha estat la persona més influent de la història recent del futbol”
  • CA

Xavi Hernández ha lloat la figura de Johan Cruyff, “la persona més influent de la història recent del futbol”. Segons l’actual entrenador de l’Al-Sadd, que les últimes setmanes ha estat notícia per les seves opcions d’entrenar el Barça en un futur, ha assegurat en un vídeo emès per la Fundació Johan Cruyff que la llegenda holandesa que ell va canviar la història del club blaugrana i de la selecció espanyola.

“Ha estat una persona clau en tots els èxits dels últims 20-25 anys al Barça i a la selecció. Va venir aquí a Barcelona com a entrenador i va canviar una filosofia de joc: va imposar un sistema molt marcat que avui en dia encara es practica. El Barça i la selecció s’han alimentat de la filosofia de Cruyff”, ha reiterat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fundacioncruyff ❤ #CruyffLegacy #CreatingSpace

A post shared by Xavi (@xavi) on

Entre altres coses, Xavi ha valorat molt positivament la seva relació amb la Fundació Cruyff, de la qual forma part a Terrassa. “Estar relacionat amb el nom del Johan per a mi ja és un honor absolut. És un honor grandiós i un orgull increïble formar part de la Cruyff Court a Terrassa”, ha valorat el tècnic català.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa