El Niça ha informat aquest dimarts que no executarà l’opció de compra de 10 milions fixos més 500.000 euros en variables que té per adquirir en propietat Moussa Wagué tan bon punt acabi el seu període de cessió, al final temporada 2019/20. El lateral senegalès de 21 anys, per tant, tornarà al Barça aquest estiu després que el conjunt francès hagi desestimat la possibilitat de seguir comptant amb els seus serveis.

Això no voldrà dir, però, que Wagué formi part de la plantilla blaugrana de cara al curs 2020/21. Si no canvia res fins que s’obri el mercat de fitxatges, el Barça té la intenció de buscar-li una nova sortida, sigui en forma d’una nova cessió o fins i tot una venda amb possible dret de recompra. El seu rendiment no ha convençut i, per tant, haurà de continuar buscant sort i oportunitats lluny del Camp Nou.

Cal recordar que el govern francès ha donat per finalitzada la temporada i que, per tant, la Ligue 1 ja s’ha acabat. El balanç de Wagué a França ha estat, doncs, de cinc partits en què ha aconseguit repartir dues assistències de gol. En aquest context, caldrà veure si el futbolista s’incorpora a la disciplina culer –el club no ho contempla, ja que en cap cas podria jugar per la manca de fitxa– o si, com a mínim, s’exercita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper individualment.Més notícies

Els jugadors del Barça passaran els tests de coronavirus aquest dimecres

Notícia: Els jugadors del Barça passaran els tests de coronavirus aquest dimecres
Comparteix
Les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ja han estat inspeccionades i desinfectades
Notícia: Els jugadors del Barça passaran els tests de coronavirus aquest dimecres - Mobile

Contundent comunicat dels jugadors de l’Eibar sobre el retorn del futbol: “Tenim por”

Notícia: Contundent comunicat dels jugadors de l’Eibar sobre el retorn del futbol: “Tenim por”
Comparteix
La plantilla i el cos tècnic de l’Eibar recorden que “abans que jugadors som persones”, demanen “garanties” i exigeixen “responsabilitat”
Notícia: Contundent comunicat dels jugadors de l’Eibar sobre el retorn del futbol: “Tenim por” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa