Món Esport
Wagué, expulsat amb el filial per agredir un aficionat
  • CA
Moussa Wagué, durant un partit amb el filial del Barça. | @moussawague15

La derrota del Barça B al camp de l’Eixea no ha estat l’única mala notícia del dia per al filial blaugrana. El lateral dret Moussa Wagué, amb fitxa del B però amb projecció per al primer equip, ha estat expulsat per agredir un afeccionat local en un servei de banda. Així ho ha explicat Mazo Maruri, àrbitre del partit, en l’acta: “Moussa Wagué ha estat expulsat pel següent motiu: colpejar un espectador a la cara quan aquest li ha intentat prendre la pilota sense que estigués en joc”.

 

L’expulsió del defensa obre un debat a les oficines del Barça: Wagué es troba exactament en la mateixa situació que Chumi abans del partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant. El senegalès haurà de complir un partit de sanció i, si Ernesto Valverde té tan clar com va justificar que Chumi podia jugar contra el Llevant, l’extremeny podria convocar Wagué per al partit d’anada de l’eliminatòria de quarts contra el Sevilla.

 

El més normal, però, és que no ho faci. Primer per l’entitat del rival: el Sevilla és un equip força més exigent que el Llevant sobre el paper. Sergi Roberto i Semedo, a més, no tenen problemes físics i poden anar alternant-se. Per últim, el Barça no té cap necessitat de repetir un fet que li ha originat força problemes la darrera setmana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa