Món Esport
Vives: “Amb Messi hem d’estar tranquils, ser discrets i treballar”
  • CA

La renovació de Messi segueix essent la notícia principal que plana sobre el Camp Nou i les oficines del Barça. Després de l’entrevista del president Josep Maria Bartomeu a TV3, el portaveu del club Josep Vives ha atès els mitjans de comunicació i ha parlat, entre d’altres temes, altra vegada de la situació del futbolista argentí. Això sí, no ha superat la línia traçada pel president: “El president del club va parlar d’aquesta qüestió i va parlar de tranquil·litat i confiança. Així ho veu el club i la junta. És una qüestió que porta ell personalment. Hem de treballar, ser discrets i estar molt tranquils.”

La setmana passada va estar marcada per les declaracions del director general Òscar Grau i la destitució de Pere Gratacós, totes dues en relació a Lionel Messi. En aquest sentit, Vives ha seguit remetent-se a les paraules de Bartomeu i no ha anat més enllà. Pel que fa el “sentit comú” de Grau, el portaveu ha dit que, “per la junta, aquest ja és un capítol tancat”, mentre que amb la destitució de Gratacós volgut ser clar. “Que el club defensa la llibertat d’expressió està fora de dubte. Sempre s’ha demostrat i ningú ho pot posar en dubte”, ha manifestat després de ser preguntat per les paraules del garrotxí. En aquesta línia, Vives ha explicat que “no es tracta de beneficiar ningú, sinó d’una decisió que pren el club per uns motius determinats.”

 

Moviments al departament de comunicació

 

Com ja ha explicat El Món aquest dilluns, el Barça ha decidit prescindir d’Albert Roura, cap de comunicació del club des del setembre del 2015 per crear un triumvirat al departament, que ara s’anomenarà Marca FCB, que englobarà màrqueting i comunicació i que tindrà un director en els propers dies. Aquest triumvirat estarà format pel portaveu Josep Vives i dues noves figures, el cap de mitjans d’esports professionals i el cap de mitjans corporatiu, càrrecs ocupats per José Manuel Lázaro i Toni Ruiz, respectivament.

Josep Vives ha explicat que la decisió de prescindir de Roura s’ha pres “de manera consensuada”, que rau en un “canvi de model” i que “no s’ha pres fa dues setmanes o dos dies”, sinó amb antelació i acord entre les dues parts. Preguntat per la sensació d’inestabilitat que aquests moviments generen a l’entorn del club, el portaveu ha volgut posar de manifest la dificultat del càrrec: “Tots som conscients que la comunicació en aquest club és molt complicada. Tot el què passa és més gran, es magnifica.”

 

L’Espai Barça “marxa bé”

 

El portaveu de la junta directiva del Barça també s’ha referit a les declaracions d’Òscar Grau al voltant de l’Espai Barça pronunciades el dimarts passat al Fòrum Europa, en les quals va admetre que la construcció del nou estadi iniciarà l’estiu del 2018, en comptes de l’estiu del 2017, tal i com estava previst. Segons Vives, “això evoluciona i marxa, està en moviment. Que ningú pensi que, pel fet que s’hagi hagut de retardar, estigui anant malament. Tot el contrari. Volem que es faci bé i hi hagi un gran consens. El treball és tenaç i constant i la relació amb l’Ajuntament és magnífica i molt fluïda”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa