Món Esport
Vilarrubí declararà a l’Audiència Nacional per un compte corrent a Andorra
  • CA
Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça. | E.P.

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, ha estat citat a l’Audiència Nacional de Madrid com a imputat, dins la investigació que engloba la fortuna de la família Pujol Ferrusola i una presumpta trama de blanqueig de capitals i delicte fiscal. El jutge José de la Mata l’ha convocat pel proper dilluns 19 de desembre a les 11 hores, després que s’hagi descobert un compte corrent al seu nom en un banc d’Andorra.

Segons ha informat el diari digital VozPopuli, el compte corrent número 6244, corresponent al banc Crèdit Andorrà, va ser obert el febrer del 1986 i pertany a Carles Vilarrubí i Carrió. En el marc de la investigació sobre la fortuna dels Pujol, la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) va demanar ajut a les autoritats andorranes per aprofundir en els possibles delictes econòmics de la família i el seu entorn. Aquest setembre passat, la UDEF va rebre la informació sobre l’existència d’aquest compte corrent i el va començar a investigar.

 

El jutge De la Mata, després de conèixer l’existència del compte corrent de Vilarrubí, creu que, “considerant el tipus de delinqüència objecte d’investigació i la complexitat de la instrucció judicial derivada de la realitat dels fets objecte d’aquestes acusacions penals, resulta procedent, arrel de la documentació/informació bancària remitida per les Autoritats Judicials d’Andorra, prendre nova declaració en qualitat de persona investigada a Carles Vilarrubí i Carrió”.

Cal recordar que, ara fa poc més d’un any, la Policia Nacional va irrompre al domicili de la família Vilarrubí Daurella a la recerca de proves que argumentessin el pagament de comissions il·legals al fill de Jordi Pujol i Marta Ferrusola, Jordi Pujol Ferrusola.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa